CryptoLand
Litecoin SegWit actief

SegWit geactiveerd: Litecoin is klaar voor de toekomst

Het was de afgelopen maanden spannend in de Litecoin wereld. Charlie Lee, oprichter van de Litecoin, is maanden bezig geweest om miners te overtuigen van SegWit als oplossing voor het probleem met het schalen van het netwerk. Begin Mei was het zover: een meerderheid van de Litecoin miners seinden dat ze SegWit ondersteunen. Inmiddels is SegWit geactiveerd en heeft Litecoin haar plannen voor de toekomst bekend gemaakt.

De Litecoin roadmap is ontwikkeld door de Litecoin Foundation, in samenwerking met Litecoin Core. De roadmap bevat plannen voor de komende 12 maanden en geeft ook een kijkje in de verre toekomst.

Litecoin: SegWit actief

De volgende interessante feature die op de planning staat: Lightning Transactions, Atomic Swaps en Smart Contracts. Daarnaast staat er veel op de planning voor Litecoin Core, wallets, exchange support en marketing. Eén ding is zeker: Litecoin is klaar voor de toekomst en laat Bitcoin hopelijk zien wat er mogelijk is.

Eindelijk beter met Litecoin

Het goede nieuws, de technologische ontwikkelingen en de nieuwe golf aan Litecoin gebruikers: het gaat goed met de Litecoin. Litecoin werd op 7 October 2011 gelanceerd en steeg in 2013 sterk in waarde.

Litecoin koers

Na de stijging eind 2013, was de Litecoin op weg naar een diepe winterslaap. Pas in 2017 begon de waarde van de Litecoin weer te stijgen en werd de crypto currency op zijn hoogtepunt verhandeld voor $ 30. De Litecoin is op het moment van schrijven iets gezakt en schommelt tussen de $ 20 en $ 30.

 

Plaats reactie

Blijf op de hoogte